Τελευταίο κομμάτι

Η εσωτερική θήκη της μαξιλάρας διαθέτει επίσης φερμουάρ, για ανανέωση του εσωτερικού υλικού αν χρειαστεί, ώστε να διατηρείται πάντα στο ύψος της! Η εσωτερική θήκη της μαξιλάρας διαθέτει επίσης φερμουάρ, για ανανέωση του εσωτερικού υλικού αν χρειαστεί, ώστε να διατηρείται πάντα στο ύψος της!

Μαξιλάρα δαπέδου Ώχρα με διακοσμητική ραφή

50,00€
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ήμερες
Κωδικός: KLE706
Κατασκευαστής: KERKIS Tailormade Comfort
Ποσότητα: Προσθήκη στο Καλάθι
(Αυτό το προϊόν έχει μέγιστη ποσότητα τα 1)

Μαξιλάρα δαπέδου Ώχρα με διακοσμητική ραφή στις άκρες και επενδυμένο με ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας για αντοχή στο χρόνο.

Το εξωτερικό κάλυμμα της μαξιλάρας δαπέδου διαθέτει φερμουάρ και αφαιρείται για ευκολία στο πλύσιμο.Η εσωτερική θήκη της μαξιλάρας δαπέδου διαθέτει επίσης φερμουάρ, για ανανέωση του εσωτερικού υλικού αν χρειαστεί, ώστε να διατηρείται πάντα στο ύψος της! Εσωτερική γέμιση του μαξιλαριού δαπέδου αποτελείται από βαμβάκι και comforel.

Διάσταση μαξιλάρας δαπέδου : 60x60x15

Ετικέτες: Μαξιλάρες δαπέδου,

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Κίτρινο-Ώχρα
Σχέδιο: Μονόχρωμο

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro