Πουφ ΦΑΙΔΡΑ

Το πουφ «Φαίδρα» είναι μια κλασική και κομψή επιλογή. Ιδανικό για την παραλία, την πισίνα, τον κήπο ή και εσωτερικούς χώρους, για το ξενοδοχείο ή για χώρους εκδηλώσεων, κατασκευάζεται από την Kerkis Tailormade Comfort με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σε εναλλακτικές διαστάσεις.
 
Με δυνατότητα να συνδυαστεί με όλα τα πουφ δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Το Πουφ Φαίδρα της Kerkis Tailormade Comfort θα γίνει το αγαπημένο των φιλοξενούμενων ή και το δικό σας, κερδίζοντας τη θέση του πιο αναπαυτικού καθίσματος, όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε!
 
Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε για τα Πουφ εξωτερικών χώρων "Φαίδρα"  της Kerkis Tailormade Comfort είναι με  μεγάλες αντοχές στον ήλιο, την υγρασία και την τριβή, ενώ παράλληλα έχουν εξαιρετική αίσθηση ώστε να χρησιμοποιηθούν και σε κάθε εσωτερικό χώρο!
 

Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες για μεγέθυνση.

Πουφ Δαπέδου Φαίδρα, σε διάσταση 70Χ70Χ30 σε Γκρι απόχρωση
Πουφ Δαπέδου Φαίδρα, σε διάσταση 70Χ70Χ30 σε Γκρι απόχρωση
1
Πουφ Δαπέδου Φαίδρα με αφαιρούμενο κάλυμμα σε Μπλε απόχρωση
Πουφ Δαπέδου Φαίδρα με αφαιρούμενο κάλυμμα σε Μπλε απόχρωση
2
Πουφ - Μαξιλάρα Φαίδρα, Εξωτερικών χώρων σε κεραμιδί απόχρωση
Πουφ - Μαξιλάρα Φαίδρα, Εξωτερικών χώρων σε κεραμιδί απόχρωση
3
Πουφ - Μαξιλάρα  Φαίδρα,  με ύφασμα BOHO εσωτερικών χώρων
Πουφ - Μαξιλάρα Φαίδρα, με ύφασμα BOHO εσωτερικών χώρων
4
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

  • 03/10/2023
Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που η δημιουργικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ κάνουμε τις προετοιμασίες για την έκθεση HORECA 2024! Νέα σχέδια και χρώματα, ιδέες διακόσμησης για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με καλαίσθητα πουφ, μαξιλάρια, μαξιλάρες, στρώματα ξαπλώστρας και ό,τι άλλο κατασκευάζουμε στην Kerkis Tailormade Comfort, έχουν κατακλύσει τις σημειώσεις μας και σταδιακά γίνονται πραγματικότητα. 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro