Άδειο καλάθι

Πουφ ΔΙΑΣ

Ένα τεράστιο και αφράτο μαξιλάρι περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο για να «αράξει», να παίξει, να κάνει διαλογισμό, να αναλύσει όλα τα προβλήματα της κολλητής χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει θέση... Είναι το πουφ «Δίας» της Kerkis Tailormade Comfort που κατασκευάστηκε με αυστηρές ποιοτικές και αισθητικές προδιαγραφές, ώστε να το στολίσεις όχι μόνο στη παραλία, την πισίνα και τον κήπο, αλλά ακόμη και στο χώρο υποδοχής!

Βρες εσύ την έμπνευση, και η Kerkis Tailormade Comfort θα κατασκευάσει το πουφ «Δίας» ειδικά για εσένα, στο χρώμα που θες, πάντα χρησιμοποιώντας τα ιδανικά υλικά για κάθε χρήση, ώστε να παραλάβεις τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε για τα Πουφ της Kerkis Tailormade Comfort είναι 100% solution dyed με πολύ μεγάλες αντοχές στον ήλιο, την υγρασία και την τριβή. Αφήστε τα έξω άφοβα!

 

Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες για μεγέθυνση.

 Μαξιλάρες παραλίας ή πισίνας σε διάσταση 150Χ150
Μαξιλάρες παραλίας ή πισίνας σε διάσταση 150Χ150
1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.