Πουφ - Μαξιλάρες Εσωτερικού & Εξωτερικού Χώρου, Παραλίας, Πισίνας

Ανακαλύψτε τα ιδανικά πουφ για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο!

Πουφ, poof, pouf.. όπως κι αν το γράφετε, αυτό που ψάχνετε είναι εδώ! Μοναδικά Πουφ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, Πουφ πισίνας - Πουφ παραλίας, ευέλικτα, "παιχνιδιάρικα", καλαίσθητα για να τοποθετηθούν στο σαλόνι, το εφηβικό δωμάτιο ή στη ρεσεψιόν ενός ξενοδοχείου, αλλά και υψηλής αντοχής για να αντέχουν όλες τις δύσκολες συνθήκες της παραλίας.

 

Πουφ ΗΡΑ

Πουφ ΗΡΑ

Άνεση και πολυτέλεια σε ένα πουφ που κατασκευάζουμε με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές, όπως όλα τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort. Με λεπτομέρειες... 

Πουφ ΑΤΛΑΣ

Πουφ ΑΤΛΑΣ

Το πουφ «Άτλας» είναι μια κλασική επιλογή για να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Ιδανικό για την παραλία, την πισίνα, τον κήπο ή και εσωτερικούς χώρους, κατασκευάζεται από την Kerkis Tailormade Comfort με στόχο να ξεχωρίζει και να το λατρέψετε. Γνωρίστε το!

Πουφ ΝΗΡΕΑΣ

Πουφ ΝΗΡΕΑΣ

Οι καμπύλες είναι πάντα στη μόδα! Για αυτό και το πουφ «Νηρέας» κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, ενώ η καλαίσθητη ραφή που το αγκαλιάζει περιμετρικά του δίνει ξεχωριστό στυλ. Κατασκευάζεται από την Kerkis Tailormade Comfort με τις υψηλότερες προδιαγραφές...

Πουφ ΕΡΜΗΣ

Πουφ ΕΡΜΗΣ

Βλέποντας το πουφ «Ερμής» της Kerkis Tailormade Comfort, ένα πράγμα σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό: να χαλαρώσεις πάνω του, να διαβάσεις το βιβλίο σου, να λιαστείς στον ήλιο, να «αράξεις» μόνος ή με παρέα ακούγοντας τη θάλασσα ή τα αστεία των φίλων.

Πουφ ΚΡΟΝΟΣ

Πουφ ΚΡΟΝΟΣ

Πουφ «Κρόνος» το... πολυμορφικό, από την Kerkis Tailormade Comfort. Για τις περιπτώσεις που η μία επιλογή δεν είναι αρκετή και θέλουμε πουφ «κάθισμα», πουφ «ξαπλώστρα» αλλά και πουφ «κρεβάτι» για την παραλία, την πισίνα, τον κήπο ή αλλού.

Πουφ ΔΙΑΣ

Πουφ ΔΙΑΣ

Ένα τεράστιο και αφράτο μαξιλάρι περιμένει κάθε ενδιαφερόμενο για να «αράξει», να παίξει, να κάνει διαλογισμό, να μείνει να συζητήσει με τις ώρες, να λιαστεί κάτω από τον ήλιο... Το αγαπημένο πουφ της παρέας για τον κήπο, την πισίνα ή και την παραλία είναι σίγουρα αυτή η μεγάλων διαστάσεων μαξιλάρα! 

Πουφ ΙΟΛΗ

Πουφ ΙΟΛΗ

Το πουφ «Ιόλη» της Kerkis Tailormade Comfort χαρακτηρίζεται από το στρογγυλό σχήμα του, με διάμετρο 120 εκατοστά, γεγονός που το κάνει ιδανικό για να εξυπηρετήσει την έμπνευσή σας σε πολλές διαφορετικές χρήσεις. 

Πουφ ΒΟΤΣΑΛΟ

Πουφ ΒΟΤΣΑΛΟ

Το πιο χρωματιστό, ελαφρύ, ευέλικτο πουφ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, θα σας εκπλήξει με τη σταθερότητά του και θα σας γεμίσει έμπνευση. Το πουφ «Βότσαλο» θα το βρείτε σε πολλά διαφορετικά χρώματα...

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.