Δερματίνες για μαξιλάρια κατά παραγγελία

Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι δερματίνες είναι κατάλληλες για κάθε χρήση. Συχνά ιδανικό υλικό για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους χάρη στην ανθεκτικότητά του και παράλληλα, ενδιαφέρον υλικό για το χώρο του σπιτιού μας.

  • Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να δώσετε στο χώρο υποδοχής του ξενώνα σας μια νότα πολυτέλειας και ζεστασιάς ταυτόχρονα, ντύστε τα μαξιλάρια με δερματίνη στα κατάλληλα χρώματα.
  • Αν είστε ιδιώτης και ψάχνετε το κατάλληλο υλικό για την… ταιριαστά ανάμεικτη (mix & match) αισθητική του χώρου σας, δώστε μερικές ενδιαφέρουσες πινελιές με διακοσμητικά μαξιλάρια δερματίνης.

Όσο για το κόστος, στην Kerkis Tailormade Comfort στοχεύουμε οι πελάτες μας να ενθουσιάζονται με την ποιότητα των προϊόντων μας και να χαίρονται ανακαλύπτοντας ότι βρίσκουν αντίστοιχα τις καλύτερες τιμές!

Ό,τι κι αν αναζητάτε, όπως κι αν το φαντάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε πολλές και διαφορετικές επιλογές. Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα και να γνωριστούμε.

Επιλέξτε Ύφασμα

Δερματίνες

  • Δερματίνες εσωτερικού χώρου (Ζ)
  • Δερματίνες εξωτερικού χώρου (Y)

Μεγέθυνση

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.