Δερματίνες για μαξιλάρια κατά παραγγελία

Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι δερματίνες είναι κατάλληλες για κάθε χρήση. Συχνά ιδανικό υλικό για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους χάρη στην ανθεκτικότητά του και παράλληλα, ενδιαφέρον υλικό για το χώρο του σπιτιού μας.

  • Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να δώσετε στο χώρο υποδοχής του ξενώνα σας μια νότα πολυτέλειας και ζεστασιάς ταυτόχρονα, ντύστε τα μαξιλάρια με δερματίνη στα κατάλληλα χρώματα.
  • Αν είστε ιδιώτης και ψάχνετε το κατάλληλο υλικό για την… ταιριαστά ανάμεικτη (mix & match) αισθητική του χώρου σας, δώστε μερικές ενδιαφέρουσες πινελιές με διακοσμητικά μαξιλάρια δερματίνης.

Όσο για το κόστος, στην Kerkis Tailormade Comfort στοχεύουμε οι πελάτες μας να ενθουσιάζονται με την ποιότητα των προϊόντων μας και να χαίρονται ανακαλύπτοντας ότι βρίσκουν αντίστοιχα τις καλύτερες τιμές!

Ό,τι κι αν αναζητάτε, όπως κι αν το φαντάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε πολλές και διαφορετικές επιλογές. Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα και να γνωριστούμε.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
Join us on Facebook

Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

  • 14/09/2022
Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, μπαίνουμε σε ρυθμούς έκθεσης ξεκινώντας τις προετοιμασίες για τη HORECA 2023! Νέες ιδέες, νέα σχέδια αλλά και τα κλασικά αγαπημένα σας, θα γεμίσουν το περίπτερο της Kerkis Tailormade Comfort. Μαξιλάρια για κάθε είδους κάθισμα, πουφ, στρώματα ξαπλώστρας, daybeds και άλλα προϊόντα για κάθε επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, καφέ, εστιατόριο, airbnb κ.ά θα δημιουργήσουν το πιο στυλάτο και αναπαυτικό χώρο στον οποίο (είμαστε σίγουροι) δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Για αυτό και ανυπομονούμε! 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal