Δερματίνες για μαξιλάρια κατά παραγγελία

Σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι δερματίνες είναι κατάλληλες για κάθε χρήση. Συχνά ιδανικό υλικό για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους χάρη στην ανθεκτικότητά του και παράλληλα, ενδιαφέρον υλικό για το χώρο του σπιτιού μας.

  • Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να δώσετε στο χώρο υποδοχής του ξενώνα σας μια νότα πολυτέλειας και ζεστασιάς ταυτόχρονα, ντύστε τα μαξιλάρια με δερματίνη στα κατάλληλα χρώματα.
  • Αν είστε ιδιώτης και ψάχνετε το κατάλληλο υλικό για την… ταιριαστά ανάμεικτη (mix & match) αισθητική του χώρου σας, δώστε μερικές ενδιαφέρουσες πινελιές με διακοσμητικά μαξιλάρια δερματίνης.

Όσο για το κόστος, στην Kerkis Tailormade Comfort στοχεύουμε οι πελάτες μας να ενθουσιάζονται με την ποιότητα των προϊόντων μας και να χαίρονται ανακαλύπτοντας ότι βρίσκουν αντίστοιχα τις καλύτερες τιμές!

Ό,τι κι αν αναζητάτε, όπως κι αν το φαντάζεστε, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε πολλές και διαφορετικές επιλογές. Θα είναι χαρά μας να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα και να γνωριστούμε.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

  • 03/10/2023
Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που η δημιουργικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ κάνουμε τις προετοιμασίες για την έκθεση HORECA 2024! Νέα σχέδια και χρώματα, ιδέες διακόσμησης για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με καλαίσθητα πουφ, μαξιλάρια, μαξιλάρες, στρώματα ξαπλώστρας και ό,τι άλλο κατασκευάζουμε στην Kerkis Tailormade Comfort, έχουν κατακλύσει τις σημειώσεις μας και σταδιακά γίνονται πραγματικότητα. 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro