Άδειο καλάθι

Πουφ ΝΗΡΕΑΣ

Οι καμπύλες είναι πάντα στη μόδα! Για αυτό και το πουφ «Νηρέας» κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, ενώ η καλαίσθητη ραφή που το αγκαλιάζει περιμετρικά του δίνει ξεχωριστό στυλ. Κατασκευάζεται από την Kerkis Tailormade Comfort με τις υψηλότερες προδιαγραφές -όπως όλα τα προϊόντα της- και με υλικά ιδανικά για «σκληρή» χρήση, αδιάβροχα και ανθεκτικά στον ήλιο.

Το πουφ «Νηρέας» σε κάθισμα και σκαμπό, δημιουργεί ένα ευέλικτο, όμορφο και απόλυτα αναπαυτικό σύνολο, για beach bar, pool bar και οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο που θέλετε να μεταμορφώσετε σε φιλόξενο και στυλάτο περιβάλλον!

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε για τα Πουφ της Kerkis Tailormade Comfort είναι 100% solution dyed με πολύ μεγάλες αντοχές στον ήλιο, την υγρασία και την τριβή. Αφήστε τα έξω άφοβα!

Θα το βρείτε σε τέσσερα (4) διαθέσιμα χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χώρο.

Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες για μεγέθυνση.


1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.