Διαθέσιμα υφάσματα για πουφ εξωτερικών και εσωτερικών χώρων

Υφάσματα για πουφ

 

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ SANNY 

Υπάρχει σοβαρός λόγος που εμπιστευόμαστε τα συγκεκριμένα υφάσματα για την κατασκευή των Πουφ και σας τα προτείνουμε για κάθε χρήση!

100% Solution Dyed, ιδιαίτερα ανθετικά σε εξωτερικές συνθήκες, από την παραλία και την πισίνα έως τον κήπο, και ταυτόχρονα, καλαίσθητα και με υφή που σε εκπλήσσει ευχάριστα, τόσο, που γίνονται ιδανικά και για εσωτερικούς χώρους, παρέχοντας το πλεονέκτημα της υψηλής αντοχής.


Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες για μεγέθυνση.

 Οδηγίες φροντίδας υφάσματος Sanny
Οδηγίες φροντίδας υφάσματος Sanny
1
 Προδιαγραφές Υφάσματος Sanny, 100% dyed solution olefin
Προδιαγραφές Υφάσματος Sanny, 100% dyed solution olefin
2

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
Join us on Facebook

Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

  • 03/10/2023
Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που η δημιουργικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ κάνουμε τις προετοιμασίες για την έκθεση HORECA 2024! Νέα σχέδια και χρώματα, ιδέες διακόσμησης για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με καλαίσθητα πουφ, μαξιλάρια, μαξιλάρες, στρώματα ξαπλώστρας και ό,τι άλλο κατασκευάζουμε στην Kerkis Tailormade Comfort, έχουν κατακλύσει τις σημειώσεις μας και σταδιακά γίνονται πραγματικότητα. 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal