Διαθέσιμα υφάσματα για πουφ εξωτερικών και εσωτερικών χώρων

Υφάσματα για πουφ

 

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ SANNY 

Υπάρχει σοβαρός λόγος που εμπιστευόμαστε τα συγκεκριμένα υφάσματα για την κατασκευή των Πουφ και σας τα προτείνουμε για κάθε χρήση!

100% Solution Dyed, ιδιαίτερα ανθετικά σε εξωτερικές συνθήκες, από την παραλία και την πισίνα έως τον κήπο, και ταυτόχρονα, καλαίσθητα και με υφή που σε εκπλήσσει ευχάριστα, τόσο, που γίνονται ιδανικά και για εσωτερικούς χώρους, παρέχοντας το πλεονέκτημα της υψηλής αντοχής.


Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες για μεγέθυνση.

 Οδηγίες φροντίδας υφάσματος Sanny
Οδηγίες φροντίδας υφάσματος Sanny
1
 Προδιαγραφές Υφάσματος Sanny, 100% dyed solution olefin
Προδιαγραφές Υφάσματος Sanny, 100% dyed solution olefin
2

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
Join us on Facebook

Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

  • 14/09/2022
Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, μπαίνουμε σε ρυθμούς έκθεσης ξεκινώντας τις προετοιμασίες για τη HORECA 2023! Νέες ιδέες, νέα σχέδια αλλά και τα κλασικά αγαπημένα σας, θα γεμίσουν το περίπτερο της Kerkis Tailormade Comfort. Μαξιλάρια για κάθε είδους κάθισμα, πουφ, στρώματα ξαπλώστρας, daybeds και άλλα προϊόντα για κάθε επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, καφέ, εστιατόριο, airbnb κ.ά θα δημιουργήσουν το πιο στυλάτο και αναπαυτικό χώρο στον οποίο (είμαστε σίγουροι) δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Για αυτό και ανυπομονούμε! 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal