Μαξιλάρες δαπέδου

Στο KERKIS Tailormade Comfort θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρες δαπέδου σε διάφορους τύπους, διαστάσεις, χρώματα και σχέδια. Επιλέξτε μια από τις παρακάτω κατηγορίες για να δείτε τις έτοιμες προτάσεις μας σε μεγάλα διακοσμητικά μαξιλάρια δαπέδου και διακοσμητικές μαξιλάρες δαπέδου! Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να κατασκευάσουμε τις μαξιλαρες δαπέδου στις διαστάσεις και τα υφάσματα που επιθυμείτε!

Διαθέσιμες έτοιμες μαξιλαρες δαπέδου

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
Join us on Facebook

Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

  • 14/09/2022
Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, μπαίνουμε σε ρυθμούς έκθεσης ξεκινώντας τις προετοιμασίες για τη HORECA 2023! Νέες ιδέες, νέα σχέδια αλλά και τα κλασικά αγαπημένα σας, θα γεμίσουν το περίπτερο της Kerkis Tailormade Comfort. Μαξιλάρια για κάθε είδους κάθισμα, πουφ, στρώματα ξαπλώστρας, daybeds και άλλα προϊόντα για κάθε επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, καφέ, εστιατόριο, airbnb κ.ά θα δημιουργήσουν το πιο στυλάτο και αναπαυτικό χώρο στον οποίο (είμαστε σίγουροι) δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Για αυτό και ανυπομονούμε! 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal