Μαξιλάρες δαπέδου

Στο KERKIS Tailormade Comfort θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρες δαπέδου σε διάφορους τύπους, διαστάσεις, χρώματα και σχέδια. Επιλέξτε μια από τις παρακάτω κατηγορίες για να δείτε τις έτοιμες προτάσεις μας σε μεγάλα διακοσμητικά μαξιλάρια δαπέδου και διακοσμητικές μαξιλάρες δαπέδου! Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να κατασκευάσουμε τις μαξιλαρες δαπέδου στις διαστάσεις και τα υφάσματα που επιθυμείτε!

Διαθέσιμες έτοιμες μαξιλαρες δαπέδου

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro