Προφίλ - Λίγα λόγια για τη Βιοτεχνία Μαξιλαριών Kerkis Tailormade Comfort

Τι κάνουμε:

Κατασκευάζουμε μαξιλάρια. Έτσι περιγράφουμε την εργασία μας με σύντομα και απλά λόγια. Στην πραγματικότητα όμως έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα, αφού τα μαξιλάρια μας προορίζονται για κάθε χώρο, δημιουργούνται σε οποιαδήποτε διάσταση χρειάζεστε και φυσικά με υφάσματα ή δερματίνες της επιλογής σας. Τελικά, τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Ειδικά όταν στόχος μας είναι να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε σχέση με τα μαξιλάρια, να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις καλύτερες τιμές και, φυσικά, να βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη για ό,τι χρειαστεί, ακόμη και μετά την πώληση.

Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους, είτε για οικίες, αυτό που χρειάζεστε θα το φτιάξουμε εμείς ειδικά για εσάς, με το ύφασμα ή τη δερματίνη που θα επιλέξετε μέσα από τη συλλογή μας.

Πώληση Χοντρική – Λιανική σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Δειγματισμός

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας επικοινωνήστε μαζί μας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή της Κύπρου κι αν βρίσκεστε!

Για πώληση χοντρική:
Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας βρίσκεται εντός Αθηνών (γενικότερα, νομός Αττικής) θα κανονίσουμε μια συνάντηση στο χώρο μας για να σας δειγματίσουμε από τη μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που διαθέτουμε και να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά. Μαζί θα βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Τόσο απλά! Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας βρίσκεται εκτός Αθηνών, μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά τη διαθέσιμη συλλογή υφασμάτων μας και να μιλήσουμε για κάθε λεπτομέρεια.

Για πώληση λιανική:
Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα προϊόντα μας μη διστάσετε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στην Kerkis Tailormade Comfort είμαστε πάντα πρόθυμοι να κατασκευάσουμε για εσάς το μαξιλάρι/κύβο ή όποιο άλλο από τα προϊόντα μας ψάχνετε, έτσι ώστε να ταιριάζει στο χώρο σας!

Τρόπος Αποστολής - Παράδοσης:

Είναι πολύ εύκολο να παραλάβετε από τη Βιοτεχνία Μαξιλαριών Kerkis Tailormade Comfort τα προϊόντα που παραγγείλατε, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε τον πιο συμφέροντα τρόπο για τη δική σας εξυπηρέτηση.

Φυσικά, αν βρίσκεστε εντός Αθηνών, μπορείτε να περάσετε από την Βιοτεχνία Μαξιλαριών Kerkis για να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

  • 03/10/2023
Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που η δημιουργικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ κάνουμε τις προετοιμασίες για την έκθεση HORECA 2024! Νέα σχέδια και χρώματα, ιδέες διακόσμησης για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με καλαίσθητα πουφ, μαξιλάρια, μαξιλάρες, στρώματα ξαπλώστρας και ό,τι άλλο κατασκευάζουμε στην Kerkis Tailormade Comfort, έχουν κατακλύσει τις σημειώσεις μας και σταδιακά γίνονται πραγματικότητα. 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro