Άδειο καλάθι

Προφίλ - Λίγα λόγια για το εργαστήρι μαξιλαριών Kerkis

Τι κάνουμε:

Κατασκευάζουμε μαξιλάρια. Έτσι περιγράφουμε την εργασία μας με σύντομα και απλά λόγια. Στην πραγματικότητα όμως έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα, αφού τα μαξιλάρια μας προορίζονται για κάθε χώρο, δημιουργούνται σε οποιαδήποτε διάσταση χρειάζεστε και φυσικά με υφάσματα ή δερματίνες της επιλογής σας. Τελικά, τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Ειδικά όταν στόχος μας είναι να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη σε σχέση με τα μαξιλάρια, να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις καλύτερες τιμές και, φυσικά, να βρισκόμαστε δίπλα στον πελάτη για ό,τι χρειαστεί, ακόμη και μετά την πώληση.

Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους, είτε για οικίες, αυτό που χρειάζεστε θα το φτιάξουμε εμείς ειδικά για εσάς, με το ύφασμα ή τη δερματίνη που θα επιλέξετε.

Πώληση Χοντρική – Λιανική σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Δειγματισμός

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας απλά επικοινωνήστε μαζί μας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή της Κύπρου κι αν βρίσκεστε!

Για πώληση χοντρική:
Σε περίπτωση που η επιχείρησή σας βρίσκεται εντός Αθηνών (γενικότερα, νομός Αττικής) θα κανονίσουμε μια συνάντηση στο χώρο σας. Θα έρθουμε με το δειγματολόγιο, έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα και να βρούμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Τόσο απλά!

Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας βρίσκεται εκτός Αθηνών, με μεγάλη χαρά θα φροντίσουμε να σας στείλουμε το δειγματολόγιο των υφασμάτων στο χώρο σας και έπειτα να επικοινωνήσουμε ξανά για να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Για πώληση λιανική:
Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από τα προϊόντα μας μη διστάσετε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στο εργαστήρι μαξιλαριών Kerkis, είμαστε πάντα πρόθυμοι να κατασκευάσουμε για εσάς το μαξιλάρι/καρεκλόπανο/κύβο ή όποιο άλλο από τα προϊόντα μας ψάχνετε, έτσι ώστε να ταιριάζει στο χώρο σας!

Τρόπος Αποστολής - Παράδοσης:

Είναι πολύ εύκολο να παραλάβετε από το εργαστήρι μαξιλαριών Kerkis τα προϊόντα που παραγγείλατε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε τον πιο συμφέροντα τρόπο για τη δική σας εξυπηρέτηση. Να είστε σίγουροι ότι εμείς εδώ είμαστε πάντα πρόθυμοι να κάνουμε το καλύτερο για φτάσουν τα προϊόντα μας σε εσάς εκεί!

Φυσικά, αν βρίσκεστε εντός Αθηνών, μπορείτε να περάσετε από την Βιοτεχνία μαξιλαριών Kerkis για να παραλάβετε την παραγγελία σας ή να φροντίσουμε εμείς για την αποστολή τους αν χρειάζεται.

Σχετικά με μας

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας:

 
Join us on Facebook

Επόμενη έκθεση

Kerkis

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την επόμενη συμμετοχή μας σε κάποια έκθεση. Μείνετε συντονισμένοι! 

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal