Δυναμική παρουσία της Kerkis Tailormade Comfort στη HORECA 2020!

Ημ/νία Δημοσίευσης:
11
/
Feb
/
2020

Παρουσίαση νέων προϊόντων και νέες συνεργασίες στη HORECA 2020

Kerkis at HORECA 2020

Με νέα προϊόντα, την καλύτερη διάθεση, όρεξη για δημιουργία και, φυσικά, με όλα τα προϊόντα που οι πελάτες μας έχουν αγαπήσει και εμπιστευθεί τα προηγούμενα χρόνια, δώσαμε το παρόν για ακόμη μία χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης! 

Για ακόμη μία χρονιά με την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας και μέσα από τις συζητήσεις μας, επιβεβαιώσατε την ανάγκη για τη δημιουργία κατά παραγγελία προϊόντων, άριστης ποιότητας και προσεγμένης ραφής. Τα πουφ για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πρωταγωνίστησαν στο περίπτερό μας, παρουσιάζοντας τα κλασικά και αγαπημένα σχέδια, αλλά και νέα για τα οποία οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Βεβαίως, όπως κάθε χρόνο, τα στρώματα ξαπλώστρας, άριστης ποιότητας και ραφής, κατασκευασμένα για να αντέχουν στη "σκληρή χρήση" και να ξεπερνάνε τις "δυσκολίες" της παραλίας ή της πισίνας, έγιναν αφορμή για πολλές συζητήσεις και νέες συνεργασίες! Τα μαξιλάρια κατά παραγγελία για πάγκους, πεζούλες και καρέκλες θα αρχίσουν σύντομα να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να βρεθούν στους χώρους των πελατών μας. 

Για όλα τα παραπάνω, όλοι εμείς στην Kerkis Tailormade Comfortθέλουμε μόνο να σας πούμε "ευχαριστούμε θερμά" που για ακόμη μία χρονιά ανταμείψατε την εμμονή μας στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που ξεχωρίζουν. Μας κάνατε να νιώσουμε περήφανους με τα καλά σας λόγια και, κυρίως, με την εμπιστοσύνη σας! 

 

Kerkis at HORECA 2020

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro