Δυναμική παρουσία της Kerkis Tailormade Comfort στη HORECA 2020!

Ημ/νία Δημοσίευσης:
11
/
Feb
/
2020

Παρουσίαση νέων προϊόντων και νέες συνεργασίες στη HORECA 2020

Kerkis at HORECA 2020

Με νέα προϊόντα, την καλύτερη διάθεση, όρεξη για δημιουργία και, φυσικά, με όλα τα προϊόντα που οι πελάτες μας έχουν αγαπήσει και εμπιστευθεί τα προηγούμενα χρόνια, δώσαμε το παρόν για ακόμη μία χρονιά στη μεγαλύτερη έκθεση για τους επαγγελματίες του τουρισμού και της μαζικής εστίασης! 

Για ακόμη μία χρονιά με την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας και μέσα από τις συζητήσεις μας, επιβεβαιώσατε την ανάγκη για τη δημιουργία κατά παραγγελία προϊόντων, άριστης ποιότητας και προσεγμένης ραφής. Τα πουφ για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, πρωταγωνίστησαν στο περίπτερό μας, παρουσιάζοντας τα κλασικά και αγαπημένα σχέδια, αλλά και νέα για τα οποία οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Βεβαίως, όπως κάθε χρόνο, τα στρώματα ξαπλώστρας, άριστης ποιότητας και ραφής, κατασκευασμένα για να αντέχουν στη "σκληρή χρήση" και να ξεπερνάνε τις "δυσκολίες" της παραλίας ή της πισίνας, έγιναν αφορμή για πολλές συζητήσεις και νέες συνεργασίες! Τα μαξιλάρια κατά παραγγελία για πάγκους, πεζούλες και καρέκλες θα αρχίσουν σύντομα να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, για να βρεθούν στους χώρους των πελατών μας. 

Για όλα τα παραπάνω, όλοι εμείς στην Kerkis Tailormade Comfortθέλουμε μόνο να σας πούμε "ευχαριστούμε θερμά" που για ακόμη μία χρονιά ανταμείψατε την εμμονή μας στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων που ξεχωρίζουν. Μας κάνατε να νιώσουμε περήφανους με τα καλά σας λόγια και, κυρίως, με την εμπιστοσύνη σας! 

 

Kerkis at HORECA 2020

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
Join us on Facebook

Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

  • 14/09/2022
Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, μπαίνουμε σε ρυθμούς έκθεσης ξεκινώντας τις προετοιμασίες για τη HORECA 2023! Νέες ιδέες, νέα σχέδια αλλά και τα κλασικά αγαπημένα σας, θα γεμίσουν το περίπτερο της Kerkis Tailormade Comfort. Μαξιλάρια για κάθε είδους κάθισμα, πουφ, στρώματα ξαπλώστρας, daybeds και άλλα προϊόντα για κάθε επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, καφέ, εστιατόριο, airbnb κ.ά θα δημιουργήσουν το πιο στυλάτο και αναπαυτικό χώρο στον οποίο (είμαστε σίγουροι) δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Για αυτό και ανυπομονούμε! 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal