Σχετικά με εμάς

 GALLERY Πουφ - Στρώματα Ξαπλώστρας - Day Beds - Μαξιλάρια κατά παραγγελία σε κάθε μέγεθος και σχήμα

GALLERY Πουφ - Στρώματα Ξαπλώστρας - Day Beds - Μαξιλάρια κατά παραγγελία σε κάθε μέγεθος και σχήμα

Μαξιλάρια παντού, σε κάθε μέγεθος και σχήμα, για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο! Όλα κατασκευασμένα από την Kerkis Tailormade Comfort με εξαιρετική αισθητική και υψηλές προδιαγραφές. Είτε ψάχνετε πουφ για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, πισίνα ή παραλία, είτε ψάχνετε στρώματα ξαπλώστρας και day beds, έως μαξιλάρια για τον χτιστό πάγκο που τόσα χρόνια δεν αξιοποιήσατε όπως του αξίζει, εδώ θα βρείτε έμπνευση και θα πάρετε μόνο μια ιδέα για όλα όσα μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς!

Kerkis.eu blog

Kerkis.eu blog

Επιθυμείτε να διαβάζετε νέα και ανακοινώσεις της εταιρείας μας, καθώς και προτάσεις και προσφορές μας; Διαβάζετε τακτικά το blog μας!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
Join us on Facebook

Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

  • 14/09/2022
Συμμετέχουμε στη HORECA 2023!

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, μπαίνουμε σε ρυθμούς έκθεσης ξεκινώντας τις προετοιμασίες για τη HORECA 2023! Νέες ιδέες, νέα σχέδια αλλά και τα κλασικά αγαπημένα σας, θα γεμίσουν το περίπτερο της Kerkis Tailormade Comfort. Μαξιλάρια για κάθε είδους κάθισμα, πουφ, στρώματα ξαπλώστρας, daybeds και άλλα προϊόντα για κάθε επαγγελματικό χώρο, ξενοδοχείο, καφέ, εστιατόριο, airbnb κ.ά θα δημιουργήσουν το πιο στυλάτο και αναπαυτικό χώρο στον οποίο (είμαστε σίγουροι) δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Για αυτό και ανυπομονούμε! 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal