Πληροφορίες

 GALLERY Πουφ - Στρώματα Ξαπλώστρας - Day Beds - Μαξιλάρια κατά παραγγελία σε κάθε μέγεθος και σχήμα

GALLERY Πουφ - Στρώματα Ξαπλώστρας - Day Beds - Μαξιλάρια κατά παραγγελία σε κάθε μέγεθος και σχήμα

Μαξιλάρια παντού, σε κάθε μέγεθος και σχήμα, για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο! Όλα κατασκευασμένα από την Kerkis Tailormade Comfort με εξαιρετική αισθητική και υψηλές προδιαγραφές. Είτε ψάχνετε πουφ για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, πισίνα ή παραλία, είτε ψάχνετε στρώματα ξαπλώστρας και day beds, έως μαξιλάρια για τον χτιστό πάγκο που τόσα χρόνια δεν αξιοποιήσατε όπως του αξίζει, εδώ θα βρείτε έμπνευση και θα πάρετε μόνο μια ιδέα για όλα όσα μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς!

Kerkis.eu blog

Kerkis.eu blog

Επιθυμείτε να διαβάζετε νέα και ανακοινώσεις της εταιρείας μας, καθώς και προτάσεις και προσφορές μας; Διαβάζετε τακτικά το blog μας!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro