Τα μαξιλάρια που ψάχνεις για κάθε χτιστό πάγκο, παγκάκι ή αλλού!

Ημ/νία Δημοσίευσης:
02
/
Oct
/
2023

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σε κάθε χτιστό πάγκο, παγκάκι ή όπου αλλού θελήσετε να δημιουργήσετε ένα άνετο και πρακτικό κάθισμα, τα μαξιλάρια της Kerkis Tailormade Comfort γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι. Κατασκευάζονται όχι απλώς για «να υπάρχει κάτι», αλλά για να είναι «ακριβώς αυτό που ψάχνετε». Έτσι, έχετε ένα κάθισμα αναπαυτικό και ταυτόχρονα τόσο όμορφο, που κερδίζει τις εντυπώσεις!

maxilaria kata paraggelia gia xtisto pago apo tin kerkis tailormade comfort

Με απεριόριστες επιλογές στα μαξιλάρια κατά παραγγελία, μπορείτε να έχετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αλλά και που ταιριάζει στην αισθητική σας. Επιλέξτε ύφασμα, είδος ραφής, χρώμα, το ύψος του καθίσματος αλλά και της πλάτης, τη γέμιση. Συζητήστε με τους ειδικούς στην Kerkis Tailormade Comfort για να κάνετε τη σωστή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Βρείτε το κατάλληλο ύφασμα για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Έτσι θα ξέρετε ότι τα μαξιλάρια σας θα αντέξουν στο χρόνο, αν τα διατηρείτε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Επιλέξτε το κατάλληλο "ύψος" στο μαξιλάρι καθίσματος. Μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να μην "χτυπάνε" τα πόδια στο τραπέζι, αν πρόκειται για πάγκο σε τραπέζι κουζίνας αλλά και να μην είναι τα πόδια "στον άερα" αν θέλουμε ένα άνετο κάθισμα...

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεδομένα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν μιλάτε για μαξιλάρια κατά παραγγελία. Περιηγηθείτε στο gallery του kerkis.eu ή στην ενότητα κατά παραγγελία προϊόντα για περισσότερη έμπνευση. Ακολουθήστε μας στα social και δείτε, μερικά μόνο, δείγματα δουλειάς μας. Εκμεταλλευτείτε κάθε σπιθαμή για να δημιουργήσετε απροσδόκητες γωνιές χαλάρωσης για τους φιλοξενούμενους στο χώρο σας!

 

 

 

Οδηγός μέτρησης μαξιλαριών Επιλέξτε υφάσματα!
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro