Ποιο είναι το κατάλληλο ύφασμα για μαξιλάρια εξωτερικού χώρου;

Ημ/νία Δημοσίευσης:
08
/
Jul
/
2024

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια φιλόξενη όαση εξωτερικού χώρου, τα σωστά μαξιλάρια εξωτερικού χώρου μπορούν να κάνουν την διαφορά. Αλλά με τόσες επιλογές εκεί έξω, πως επιλέγετε το καλύτερο ύφασμα για τα μαξιλάρια σας; Στην Kerkis TailorMade Comfort, κατανοούμε την σημασία της ποιότητας και της ανθεκτικότητας στα έπιπλα εξωτερικού χώρου.
Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον τέλειο συνδιασμό υφασμάτων και υλικών για μαξιλάρια εξωτερικού χώρου!

Αντικατάσταση μαξιλαριού καναπέ εξωτερικού χώρου.

Ο υπαίθριος καναπές σας χρειάζεται ανανέωση; Μην ψάχνετε πέρα από της υψηλής ποιότητας υφάσματα εξωτερικού χώρου. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αντέχουν σε σκληρές συνθήκες, διασφαλίζοντας οτι τα μαξιλάρια σας θα παραμείνουν όμορφα για τα επόμενα χρόνια. Με μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων για να διαλέξετε, σίγουρα θα βρείτε το τέλειο στυλ που ταιριάζει στην διακόσμησή σας.

Αδιάβροχα υφάσματα.

Όταν πρόκειται για εξωτερικό χώρο, η αδιαβροχοποίηση είναι το κλειδί. Έχουμε υφάσματα εξωτερικού χώρου ειδικά σχεδιασμένα να αποθούν το νερό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον χώρο σας χωρίς να ανησυχείτε για τα μουσκεμένα μαξιλάρια.

Ανεξίτηλα υφάσματα.

Επίσης σημαντικό στάδιο στην επιλογή, είναι και το ξεθώριασμα των υφασμάτων! Μέσα από την γκάμα των υφασμάτων μας, θα βρείτε και τα ανεξίτηλα υφάσματα μας, όπου μπορείτε να αφήσετε τα μαξιλάρια σας στον ήλιο χωρίς να ανησυχείτε εαν θα χάσουν το έντονο χρώμα τους.

Kerkis TailorMade Comfort 

Νιώθετε έτοιμοι για μια αλλαγή; Ξεκινήστε να μεταμορφώνετε τους εξωτερικούς σας χώρους σήμερα με την μεγάλη γκάμα μας από μαξιλάρια εξωτερικού χώρου και πολλά άλλα. Ως ειδικοί στων χώρο των μαξιλαριών στην Ελλάδα, η ομάδα της Kerkis TailorMade Comfort θα ήθελε πολύ να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν χώρο στον οποίο ανυπομονείτε να απολαύσετε.

Πείτε αντίο σε αυτά τα παλιά ξεθωριασμένα μαξιλάρια ή σε αυτόν τον γυμνό χώρο.

www.kerkis.eu

Αθήνα, Ελλάδα.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro