Μαξιλάρια και Στρώματα Ξαπλώστρας

Μαξιλάρια και στρώματα για ξαπλώστρες παραλίας σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Πολύχρωμα, ανθεκτικά, καλαίσθητα, είναι ό,τι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το χώρο σας, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης και προσιτής πολυτέλειας στους επισκέπτες σας. Επιλέξτε τύπο και ύφασμα ή δερματίνη από το δειγματολόγιό μας, για να κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς αυτό που χρειάζεστε. Ιδανικά για την παραλία, την πισίνα, τον κήπο και κάθε άλλο εξωτερικό χώρο. Κατασκευασμένα με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, με κατάλληλα φερμουάρ και αφρώδη για "σκληρή" χρήση σε θάλασσα ή πισίνα. Κατασκευάζονται στις διαστάσεις που θέλετε και με πάχος από 3 έως 20 εκατοστά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Στρώματα ξαπλώστρας με δερματίνη Marine Professional Outdoor

Στρώματα ξαπλώστρας με δερματίνη Marine Professional Outdoor

Στρώματα ξαπλώστρας κατασκευασμένα με Δερματίνη Ισπανίας ειδικών προδιαγραφών, ιδανική για την κατασκευή στρωμάτων ξαπλώστρας σε εξωτερικούς χώρους. Αποτέλεσμα να μην ξεθωριάζουν τα χρώματα, να καθαρίζει εύκολα και να μην ανεβάζει θερμοκρασία. 

Στρώματα ξαπλώστρας με ύφασμα εξωτερικών χώρων acrylic solution dyed

Στρώματα ξαπλώστρας με ύφασμα εξωτερικών χώρων acrylic solution dyed

Στρώματα ξαπλώστρας κατασκευασμένα με ύφασμα 100% ACRYLIC SOLUTION DYED. Ύφασμα αδιάβροχο, ανεξίτηλο με πολύ μεγάλη αντοχή στον ήλιο. 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro