Μαξιλάρια εξωτερικού χώρου: απλές συμβουλές για τη σωστή συντήρηση

Ημ/νία Δημοσίευσης:
31
/
Mar
/
2020

Ήλιος, θάλασσα (ή βουνό ή απλώς μια αυλή μέσα στην πόλη)... και τα μαξιλάρια μας!

Είναι η εποχή που ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε ξανά τους κήπους, τις αυλές και τους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων! Εντάξει, δεν εννοούμε ότι όλο τον υπόλοιπο χρόνο έχουμε κλειστεί «μέσα», στην Ελλάδα βρισκόμαστε εξάλλου, αλλά τώρα... ποιος μας πιάνει! 

Μαξιλάρια Εξωτερικού Χώρου σε Χτιστή Πεζούλα

Τα μαξιλάρια, είναι ένα από τα βασικά στοιχεία κάθε εξωτερικού χώρου. Δεν πρέπει λοιπόν να ξεχνάμε ότι χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα για τη σωστή συντήρησή τους. Θεωρώντας δεδομένο, ότι έχετε επιλέξει μαξιλάρια επενδεδυμένα με υφάσματα ή άλλα υλικά κατάλληλα για εξωτερικό χώρο, υπενθυμίζουμε μερικούς βασικούς κανόνες για το σωστό καθαρισμό και συντήρησή τους.

Ο ήλιος είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που μπορεί να αλλοιώσουν το χρώμα και την ανθεκτικότητα των μαξιλαριών. Σιγουρευτείτε ότι το υλικό επένδυσης των μαξιλαριών είναι ανθεκτικό στον ήλιο. Παρόλα αυτά, αν υπάρχει η δυνατότητα να τα προστατεύσετε κάποιες ώρες της ημέρας, θα βοηθήσει να χαρείτε τα μαξιλάρια σας για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. 

Ο τακτικός καθαρισμός των μαξιλαριών με ένα γρήγορο «απαλό βούρτσισμα» ή «τίναγμα» για να αφαιρεθεί η σκόνη, η γύρη και άλλα στοιχεία που συσσωρεύονται σε αυτά, θα βοηθήσει να διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση για περισσότερο. Καθαρίστε το συντομότερο δυνατό πιθανούς λεκέδες με ένα υγρό πανί και ένα ήπιο διάλυμα σαπουνιού. Ιδανικά, προσπαθήστε να αποφύγετε να στεγνώσει στον ήλιο ένας πιθανός υγρός λεκές.

Όταν έρθει η ώρα για ένα βαθύτερο καθαρισμό, προτιμήστε να αφαιρέσετε τα καλύμματα (αν αυτό είναι εφικτό) από τα μαξιλάρια, ώστε να πλύνετε τα υφάσματα στο χέρι ή στο πλυντήριο, πάντα με ένα ήπιο καθαριστικό και ένα πρόγραμμα απαλού καθαρισμού. Αφήστε τα καλύμματα να στεγνώσουν στον αέρα, αποφεύγοντας τον έντονο ήλιο.

Σε κάθε περίπτωση, όταν επιλέξετε τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου, συμβουλευτείτε τους ειδικούς πριν αποφασίσετε το υλικό επένδυσης και βεβαίως, ενημερωθείτε για το σωστό καθαρισμό, ανάλογα με την επιλογή σας. 

Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την επιλογή των κατάλληλων υλικών ανάλογα με τη χρήση των μαξιλαριών σας, καθώς και τη συντήρησή τους, στην Kerkis Tailormade Comfort είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! 

Δείτε εδώ προτάσεις για υφάσματα ή δερματίνες κατάλληλες για μαξιλάρια εξωτερικού χώρου.

 

Καναπές με μαξιλάρια εξωτερικού χώρου

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro