Πουφ Παντού! #Kerkis_Tailormade_Comfort

Ημ/νία Δημοσίευσης:
01
/
Mar
/
2021

Πουφ Παντού.
Για μέσα, για έξω, για παιχνίδι, για χαλάρωση, για έμπνευση!

 

Pouf Kerkis Tailormade Comfort Horeca Expo

Μεγάλα μαξιλάρια. Μαγικά. Σε σχήμα καθίσματος. Σε σχήμα μαξιλάρας. Τετράγωνα. Τρίγωνα. Ορθογώνια. Ψηλά. Χαμηλά. Και όλα με μια περίεργη δύναμη που σε κάνει μόλις τα δεις να θες να χοροπηδήσεις και να βρεθείς πάνω τους. Τι είναι; Με μια λέξη: Πουφ! 

Σαν μαγικό ξόρκι που σε γεμίζει ενθουσιασμό. Και αυτό είναι η πρώτη γνωριμία. Η συνέχεια της γνωριμίας εμπεριέχει θαυμασμό για την εξαιρετική ποιότητα που τα χαρακτηρίζει, χάρη στις αυστηρές προδιαγραφές που η Kerkis Tailormade Comfort στηρίζει αδιαπραγμάτευτα σε κάθε προϊόν που κατασκευάζει:
 

pouf atlas by kerkis tailormade comfortPouf Atlas by Kerkis Tailormade Comfort

o   Τα σωστά υλικά!
Από τη γέμιση έως το κάλυμμα, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Είναι όλα υλικά υψηλής ποιότητας, με αυστηρές προδιαγραφές ιδανικές για χρήση σε  εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, ανάλογα τις εκάστοτε ανάγκες. Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε. Από το εσωτερικό υλικό και τα νήματα, μέχρι και το φερμουάρ.

o   Ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων!
Σαν να μεταμορφώνεται, το πουφ μπορεί να έχει πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Να κατασκευαστεί με πολλά διαφορετικά υφάσματα και έτσι να έχει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Πουφ κάθισμα, πουφ μαξιλάρι, πουφ σκαμπό, μεγάλο ή μικρό...                               
   

o   Για μέσα, έξω ή μέσα & εξώ!

Δες όλα τα διαθέσιμα σχέδια και σίγουρα θα εμπνευστείς για το καλύτερο αποτέλεσμα! Θες να ξαπλώνεις την παραλία ρεμβάζοντας τα κύματα; Θες να λιάζεσαι μπροστά από την πισίνα ή να χαλαρώνεις διαβάζοντας στον κήπο; Θες να απολαμβάνεις αγαπημένες ταινίες στο living room; Να φτιάξεις μια γωνιά για να διαβάζετε παραμύθια; Να δημιουργήσεις ένα χαλαρωτικό και φιλόξενο χώρο υποδοχής στο ξενοδοχείο ή το χώρο ευεξίας; 

 

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου πουφ; 

Οι ιδέες ανεξάντλητες, αφού και οι επιλογές στα πουφ της Kerkis Tailormade Comfort είναι πολλές, υπέροχες και ιδανικές για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και για μικρούς ή μεγάλους!

 

 

πουφ Kerkis Tailormade Comfort

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro