Μεταφερθήκαμε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο και λειτουργικότερο χώρο!

Ημ/νία Δημοσίευσης:
01
/
Sep
/
2015

Το εργαστήριο μαξιλαριών Kerkis συνεχώς εξελίσσεται και… μεγαλώνει! Παρ’ όλες τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, αποφασίσαμε να μεταφερθούμε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο και λειτουργικότερο χώρο 350τμ, με εύκολη πρόσβαση τόσο με αυτοκίνητο από τη Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, όσο και από το Μετρό Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι.  Στο νέο μας χώρο θα μπορείτε να δείτε με μεγαλύτερη άνεση τις δημιουργίες μας καθώς και τη τεράστια ποικιλία σε υφάσματα και πανιά που διαθέτουμε. μας Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία διεύθυνσης και του τρόπου πρόσβασης στην ενότητα «Επικοινωνία».

Σας περιμένουμε!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro