Γεωμετρικά σχέδια, λουλούδια ή άλλα;

Ημ/νία Δημοσίευσης:
20
/
Feb
/
2020

Με τη... σωστή δόση, κάθε σχέδιο μπορεί να κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό ένα χώρο!

Εντύπωση

Τα μοτίβα με τα έντονα σχέδια -σχήματα, λουλούδια ή άλλα- είναι τάση που δημιουργεί εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Συχνά μας αρέσει να τα βλέπουμε αλλά δεν τολμάμε να τα βάλουμε μέσα στο δικό μας χώρο ή άλλες φορές το αποτέλεσμα γίνεται τόσο έντονο που νιώθουμε να "καταπνίγει" τα υπόλοιπα αξεσουάρ διακόσμησης. Κι όμως, μπορείτε να βάλετε έντονα ή λιγότερο έντονα μοτίβα στο χώρο σας, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

1) Η λέξη κλειδί είναι "πινελιές". Ξεκινήσετε προσθέντοντας μερικά αξεσουάρ που θα δώσουν στο χώρο το χαρακτήρα που θέλετε, χωρίς υπερβολές. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια ή οι μαξιλάρες δαπέδου μπορούν να δώσουν νέο χαρακτήρα στη διακόσμητη του χώρου σας. Τα έντονα σχέδια αναδεικνύονται τόσο όσο χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα, τα μαξιλάρια και οι μαξιλάρες κάνουν το χώρο ακόμη πιο φιλόξενο και άνετο!

2) Κινηθείτε σε μια ενιαία χρωματική παλέτα. Παίξτε με διαφορετικούς τόνους ενός χρώματος. Όσο έντονο κι αν είναι το μοτίβο που θα επιλέξετε, το αποτέλεσμα θα παραμείνει κομψό, ενώ η ένταση που θέλετε να πετύχετε θα εξαρτάται από το χρώμα.

3) Συνδυάστε απρόβλεπτα τα μοτίβα! Κι όμως, αν επιλέξετε μία μαξιλάρα δαπέδου με "λαχούρια" ή "λουλουδάκια", δεν χρειάζεται το ταίρι της να είναι ίδιο ή μονόχρωμο. Τολμήστε ένα ριγέ ύφασμα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση προσέξτε να παραμείνετε στις ίδιες αποχρώσεις. Αν προτιμάτε στο χώρο σας χρωματικές αντιθέσεις, τότε διατηρήστε μονοχρωμίες ή ίδια μοτίβα.

4) Σε έναν επαγγελματικό χώρο με πολλά καθίσματα, μερικά σκαμπό "κύβος" ντυμένα με ιδιαίτερο print ανάμεσα στα υπόλοιπα καθίσματα, θα δώσουν στο χώρο ξεχωριστό χαρακτήρα -και φυσικά, θα αποτελέσουν ένα ακόμη ευέλικτο και άνετο κάθισμα!

 

μαξιλαρες δαπεδου

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro