Ένας "Κύβος" της Kerkis Tailormade Comfort είναι κάτι περισσότερο από ένα σκαμπό!

Ημ/νία Δημοσίευσης:
17
/
Nov
/
2020

Το πιο ευέλικτο και αναπαυτικό "συμπληρωματικό" κάθισμα,
γίνεται η πιο όμορφη διακοσμητική πινελιά!

σκαμπό κύβος μπλε

Πρακτικός, ευέλικτος, όμορφος και, κυρίως, αναπάντεχα αναπαυτικός! Το σκαμπό «κύβος» της Kerkis Tailormade Comfort φτιάχνεται για να... κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Να δίνει λύσεις, να δημιουργεί στυλ, να χαρίζει ξεχωριστές πινελιές στη διακόσμηση, να συμπληρώνει τα κενά.

Στην Kerkis Tailormade Comfort κατασκευάζουμε σκαμπό κύβους υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με στιβαρό σκελετό, άριστης ποιότητας υλικά, εσωτερική επένδυση για άνεση και επενδεδυμένος με αφαιρούμενο κάλυμμα εξαιρετικής ραφής.

Ανακαλύψτε τους και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

o   Δημιουργήστε μια πρακτική γωνιά με ένα σκαμπό κύβο στην είσοδο του σπιτιού και δίπλα από την παπουτσοθήκη σας για να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας!

o   Τοποθετήστε δύο κύβους μαζί για να δημιουργήσετε έναν «ευέλικτο» μικρό καναπέ, που όταν χρειαστεί θα γίνει δύο ξεχωριστά καθίσματα!

o   Διακοσμήστε την κρεβατοκάμαρά σας με ένα σκαμπό κύβο για να έχετε όταν χρειαστεί ένα επιπλέον κομοδίνο κοντά στο κρεβάτι και ταυτόχρονα ένα όμορφο κάθισμα μπροστά από το μπουντουάρ!

o   Συμπληρώστε τα καθίσματα του σαλονιού δίνοντας μια ξεχωριστή νότα διακόσμησης.

o   Υποδεχθείτε τους πελάτες σας τοποθετώντας σκαμπό κύβους στη ρεσεψιόν της εταιρίας, για να δημιουργήσετε εύκολα έναν όμορφο χρωματικό συνδυασμό με ευέλικτα καθίσματα.

Και αυτά, είναι μόνο μερικές ιδέες από όσα μπορείτε να κάνετε με έναν όμορφο και πρακτικό σκαμπό κύβο από την Kerkis Tailormade Comfort. Βρείτε μέσα από τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων κύβων στο eshop μας αυτόν που ταιριάζει στο χώρο σας! 

σκαμπό κύβοι

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro