Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

Ημ/νία Δημοσίευσης:
03
/
Oct
/
2023

Συμμετέχουμε στην Horeca 2023 Στη HORECA 2024 με δημιουργική διάθεση!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που η δημιουργικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ κάνουμε τις προετοιμασίες για την έκθεση HORECA 2024! Νέα σχέδια και χρώματα, ιδέες διακόσμησης για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με καλαίσθητα πουφ, μαξιλάρια, μαξιλάρες, στρώματα ξαπλώστρας και ό,τι άλλο κατασκευάζουμε στην Kerkis Tailormade Comfort, έχουν κατακλύσει τις σημειώσεις μας και σταδιακά γίνονται πραγματικότητα. Έτσι, με αγαπημένες κλασικές κατασκευές της Kerkis Tailormade Comfort και πολλές νέες ιδέες, που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσουν, θα σας υποδεχθούμε στο περίπτερό μας, όπως κάθε χρόνο!

Μέχρι τότε, μπορείτε να βρείτε εμάς και όλα τα δείγματα των προϊόντων μας στην έκθεση της Βιοτεχνίας, Καραϊσκάκη 39, Νέα Χαλκηδόνα, ενώ στο kerkis.eu και στα social media της #kerkis.tailormade.comfort βρίσκετε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα μας.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro