Ραντεβού στη HORECA 2023!

Ημ/νία Δημοσίευσης:
07
/
Feb
/
2023

Συμμετέχουμε στην Horeca 2023 Με νέες ιδέες και προϊόντα που μας κάνουν περήφανους !

Σε ρυθμούς HO.RE.CA. βρισκόμαστε αυτές τις μέρες, γεμάτοι ενθουσιασμό και έμπνευση! Πολύχρωμα, στιλάτα και αναπαυτικά πουφ σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις, στρώματα ξαπλώστρας σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και όχι μόνο, daybeds εξαιρετικών προδιαγραφών που θα σας εμπνεύσουν, μαξιλάρια για πάγκους εσωτερικού ή/και εξωτερικού χώρου και πολλά πολλά ακόμη προϊόντα με την υπογραφή της Kerkis Tailormade Comfort, που θα βοηθήσουν στη δημιουργία μοναδικών χώρων για να υποδεχθείτε τους πελάτες σας. 

Από τις 10 έως και τις 13 Φεβρουαρίου, σας περιμένουμε στο περίπτερο Α40, αιθ.3 για να δείτε από κοντά τα νέα, αλλά και τα παλαιότερα, προϊόντα. Και ναι, ανυπομονούμε!

*Όσες μέρες διαρκεί η HORECA 2023 δίνουμε ραντεβού στο Metropolitan Expo και όχι στην Καραϊσκάκη 39!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro