Στρώματα - Μαξιλάρια για Ξαπλώστρες - Day bed

Στρώματα - Μαξιλάρια για ξαπλώστρες. Κατασκευασμένα με τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα υλικά για την μέγιστη αντοχή που απαιτείτε σε επαγγελματικούς χώρους. Ειδικές δερματίνες εξωτερικού χώρου Marine professional outdoor και ειδικά Υφάσματα εξωτερικού χώρου  μπορούν να μας δώσουν το  πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που απαιτεί το ξενοδοχείο και το beach bar. Επιλέξτε μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που δεν θα "φοβηθούν" τον Ελληνικό ήλιο!  

Μαξιλάρια και Στρώματα Ξαπλώστρας

Μαξιλάρια και Στρώματα Ξαπλώστρας

Μαξιλάρια για ξαπλώστρες και στρώματα για ξαπλώστρες παραλίας σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Πολύχρωμα, ανθεκτικά, καλαίσθητα, είναι ότι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το περιβάλλον χώρο σας προσφέροντας τον ιδανικό συνδυσμό άνεσης και προσιτής πολυτέλειας στους επισκέπτες σας.

Κρεβάτια παραλίας - Day bed

Κρεβάτια παραλίας - Day bed

Κρεβάτια παραλίας - πισίνας εξωτερικών χώρων.

Αναβαθμίστε το χώρο της πισίνας ή και της παραλίας επιλέγοντας τα DAY BED που κατασκευάζουμε.

Προσαρομοσμένα στις διαστάσεις που επιθυμείτε και κατασκευασμένα με ειδικά υφάσματα εξωτερικών χώρων 100% solution dyed σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

 

 

Στρώματα - Μαξιλάρια Ξαπλώστρας Παραλίας - Πισίνας

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.