Συνδυάστε τα πουφ "Βότσαλο" της Kerkis Tailormade Comfort για περισσότερο χρώμα και πιο ψηλό κάθισμα! Συνδυάστε τα πουφ "Βότσαλο" της Kerkis Tailormade Comfort για περισσότερο χρώμα και πιο ψηλό κάθισμα!

Πουφ Βότσαλο σε χρώμα Μπεζ

38,00€
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ήμερες
Κωδικός: POVO410
Κατασκευαστής: KERKIS Tailormade Comfort

Πουφ Βότσαλο σε χρώμα Μπεζ, καλαισθητο, ελαφρύ, ευέλικτο πουφ για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Με διάμετρο 80 εκατοστά είναι τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει ένα άνετο κάθισμα για μικρούς και μεγάλους, σε μικρούς ή μεγάλους χώρους!

Ετικέτες: Πουφ Βότσαλο, ελαφρύ, μικρό, μπεζ, στρογγυλό,

Χαρακτηριστικά

Σχέδιο: Μονόχρωμο
Χρώμα: Καφέ-Μπεζ
Χρήση: Εξωτερικού χώρου

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro