Η Kerkis Tailormade Comfort στη HO.RE.CA 2023

Ημ/νία Δημοσίευσης:
15
/
Feb
/
2023
kerkis tailormade comfort photo of sunbed and small pouf

Ευχαριστούμε για τις όμορφες αναμνήσεις και τις στιγμές που μας χαρίσατε!

Για ακόμη μία χρονιά ζήσαμε τέσσερις υπέροχες μέρες στην έκθεση HO.RE.CA. 2023, όπου συναντηθήκαμε με συνεργάτες και φίλους, ανταλλάξαμε ιδέες, ενθουσιαστήκαμε και εμπνευστήκαμε για τη σεζόν που έρχεται! Από τις 10 έως και τις 13 Φεβρουαρίου, είχαμε την ευκαιρία να σας δείξουμε νέα σχέδια σε πουφ, daybeds, στρώματα ξαπλώστρας, μαξιλάρια  και όχι μόνο. 

Με όλα τα θετικά και υπέροχα σχόλια που ακούσαμε από όλους εσάς κατά τη διάρκεια της έκθεσης, γεμίσαμε δύναμη και ανυπομονησία να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας. Οι επόμενες μέρες μας βρίσκουν πίσω στη βάση μας, Καραϊσκάκη 39, Νέα Χαλκηδόνα, όπου τα ραντεβού συνεχίζονται, ενώ παράλληλα ξεκινάμε να δημιουργούμε για τις παραγγελίες σας! Ευχαριστούμε όλους που μας επισκεφθήκατε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να "κάνουμε εξαιρετική δουλειά", να "είμαστε καταπληκτικοί συνεργάτες" και να "καταφέρνουμε να βρίσκουμε για εσάς τις καλύτερες λύσεις". Δηλαδή, να συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που εσείς μας αναγνωρίσατε τις προηγούμενες μέρες!

 


kerkis tailormade comfort στη Horeca 2023

 

Οδηγός μέτρησης μαξιλαριών Επιλέξτε υφάσματα!
 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
We are soscial!

Facebook   Instagram

HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

  • 19/03/2024
HORECA 2024: Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία!

Η Kerkis - Tailormade comfort, ολοκλήρωσε με επιτυχία ακόμα μια παρουσιά στην μεγαλύτερη έκθεση για τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση HORECA 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-12 Φεβ 2024 στο Athens Metropolital Expo! Η εκδήλωση παρείχε μια εξαιρετική ευκαιρία στην εταιρεία μας για να επιδείξει τη δέσμευσή της για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard     VISA

Visa  Mastercard  Maestro