Η Kerkis Tailormade Comfort στη HO.RE.CA 2023

Ημ/νία Δημοσίευσης:
15
/
Feb
/
2023
kerkis tailormade comfort photo of sunbed and small pouf

Ευχαριστούμε για τις όμορφες αναμνήσεις και τις στιγμές που μας χαρίσατε!

Για ακόμη μία χρονιά ζήσαμε τέσσερις υπέροχες μέρες στην έκθεση HO.RE.CA. 2023, όπου συναντηθήκαμε με συνεργάτες και φίλους, ανταλλάξαμε ιδέες, ενθουσιαστήκαμε και εμπνευστήκαμε για τη σεζόν που έρχεται! Από τις 10 έως και τις 13 Φεβρουαρίου, είχαμε την ευκαιρία να σας δείξουμε νέα σχέδια σε πουφ, daybeds, στρώματα ξαπλώστρας, μαξιλάρια  και όχι μόνο. 

Με όλα τα θετικά και υπέροχα σχόλια που ακούσαμε από όλους εσάς κατά τη διάρκεια της έκθεσης, γεμίσαμε δύναμη και ανυπομονησία να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας. Οι επόμενες μέρες μας βρίσκουν πίσω στη βάση μας, Καραϊσκάκη 39, Νέα Χαλκηδόνα, όπου τα ραντεβού συνεχίζονται, ενώ παράλληλα ξεκινάμε να δημιουργούμε για τις παραγγελίες σας! Ευχαριστούμε όλους που μας επισκεφθήκατε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να "κάνουμε εξαιρετική δουλειά", να "είμαστε καταπληκτικοί συνεργάτες" και να "καταφέρνουμε να βρίσκουμε για εσάς τις καλύτερες λύσεις". Δηλαδή, να συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που εσείς μας αναγνωρίσατε τις προηγούμενες μέρες!

 


kerkis tailormade comfort στη Horeca 2023

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.

 
Join us on Facebook

Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

  • 03/10/2023
Συμμετέχουμε στη HORECA 2024!

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που η δημιουργικότητα βρίσκεται στα ύψη, ενώ κάνουμε τις προετοιμασίες για την έκθεση HORECA 2024! Νέα σχέδια και χρώματα, ιδέες διακόσμησης για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με καλαίσθητα πουφ, μαξιλάρια, μαξιλάρες, στρώματα ξαπλώστρας και ό,τι άλλο κατασκευάζουμε στην Kerkis Tailormade Comfort, έχουν κατακλύσει τις σημειώσεις μας και σταδιακά γίνονται πραγματικότητα. 

Περισσότερα ›

Συνεργασίες

Piraeus bank
MasterCard VISA

Visa  Mastercard  Maestro
Paypal