Η εσωτερική θήκη της μαξιλάρας διαθέτει επίσης φερμουάρ, για ανανέωση του εσωτερικού υλικού αν χρειαστεί, ώστε να διατηρείται πάντα στο ύψος της! Η εσωτερική θήκη της μαξιλάρας διαθέτει επίσης φερμουάρ, για ανανέωση του εσωτερικού υλικού αν χρειαστεί, ώστε να διατηρείται πάντα στο ύψος της!

Μαξιλάρα δαπέδου φάκελος με σχέδια Κόκκινα

55,00€
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Κωδικός: LYDIA 208
Κατασκευαστής: KERKIS Tailormade Comfort

Μαξιλάρα δαπέδου με σχέδια Κόκκινα τύπου φάκελος με διακοσμητική περιμετρική πατούρα και επενδυμένο με ύφασμα Ζακάρ με αδιαβροχία και εύκολο στο καθάρισμα, εξαιρετικής ποιότητας για αντοχή στο χρόνο.

Το εξωτερικό κάλυμμα της μαξιλάρας δαπέδου διαθέτει φερμουάρ και αφαιρείται για ευκολία στο πλύσιμο.Η εσωτερική θήκη της μαξιλάρας δαπέδου διαθέτει επίσης φερμουάρ, για ανανέωση του εσωτερικού υλικού αν χρειαστεί, ώστε να διατηρείται πάντα στο ύψος της! Εσωτερική γέμιση του μαξιλαριού δαπέδου αποτελείται από βαμβάκι και comforel.

Διάσταση μαξιλάρας δαπέδου : 70x70

Ετικέτες: Μαξιλάρες δαπέδου,

Χαρακτηριστικά

Χρώμα: Πολύχρωμο
Σχέδιο: Διάφορα σχέδια

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε τις προσφορές και τα νέα μας!

Το newsletter που θα αποστέλλεται θα αφορά αποκλειστικά τη λειτουργία και τα προϊόντα της Kerkis Tailormade Comfort και μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να κάνετε unsubscribe πατώντας το αντίστοιχο link που βρίσκεται σε κάθε newsletter.